IPAZAR.AL
Janar 17, 2019 13:49:50
Rreth nesh

Ipazar.al është parë dhe unike treg i komunitetit në linjë. Ai ishte nisur me qëllim që çdokush mund të lehtë dhe të sigurt blerjen dhe tregtinë në internet.

Ai është unik për shkak se përdoruesi mund të jetë si një blerës dhe një shitës. Ju mund të blejnë dhe të shesin asgjë, ai të jetë produkt i ri ose të përdorura, disa gjë e rrallë, një shërbim apo thjesht makinën tuaj të vjetër. Ju mund të shesin dhe të blejnë nga ofertave ose nën-çmim fiks ankand që do të thotë blerje të menjëhershme.

Ipazar.al lejon për shitësit dhe konsumatorët për të tregtuar në 24 orë në ditë, pavarësisht nga vendndodhja e tyre kështu që ajo gjithashtu siguron një mundësi jo vetëm për individët, por për bizneset, prodhuesit dhe sipërmarrësit për të arritur një rreth të madh të konsumatorëve të lehtë dhe të shpejtë në veçanti kategoria me produktet dhe shërbimet e tyre.